Nejnovější recenze ze sekce Podlahové mycí stroje
- snadno se vytírá, skutečně velmi lehce klouže po podlaze oproti FC5 na 230V
- jednoduché čištění po práci
- občas vylítne pár kapiček z kartáčů, ale to uvidíte a přejedete to rychle znova a je to okay
mám i FC5 a tam mě ten vysavač přijde výkonější i kartáče se točí rychlejí, ale tady je zase o 2kartáče navíc a dvě rychlosti...sice i pak nedosahuje tý rychlosti otáček jako u FC5, ale vytírá dobře. Mám kameninovou podlahu a pořídíl jsem na ní ty speciální kartáče a výborný.
Díky baterii a celkové výrazně snadnější manipulaci po podlaze (skutečně klouže po podlaze jako na ledě) se vám zkracuje doba vytířání cca na polovic.
A hlavně čistění přístroje po vytírání,je bomba oproti FC5.
Pokud nenaletíte prodejci, že tento výrobek nejen myje podlahu, ale i vysává, budete spokojeni. Jde o rotační mop, který myje pomocí mikrovlákenných válečků tvrdé podlahy čistou vodou - podlaha ale musí být předem vysátá, jinak budete drobky honit sem a tam a občas ty úspěšně nametené zase někde vyvrhne. Problém s mým prodejcem byl ten, že tento výrobek zařadil do oddělení "Tyčové vysavače" a ani v podrobném popisu na to neupozornil. Kärcher podobných zařízení vyrábí víc a to i s funkcí vysávání, tak pozor na to.
zatím nevyzkoušeno
nemám co tomu vytknout
- Splnil má očekávání, jednoduchá obsluha s velmi dobrým výkonem. Šňůra mi přijde dostatečně dlouhá, nádržka dostačující.
Super.
- spokojenost
VYNIKAJÍCÍ,ÚKLID DOMÁCNOSTI VELICE ZLEHČÍ
Podlahy se čistí pohodlně a kvalitně
- Snadné ovládání.
- Nebolí v zádech.
+ myje a vysává dobře
-těžší do ruky
-drahé náhradní válečky
- ľahká manipulácia
- pekný design
- jednoduchá údržba
- konečne sme sa zbavili kýbla od mopu
- v recenziách píšu, že táto podlahová myčka je hlučná. Ale v pohode sa dá umývať podlaha, zatiaľ čo deti spia vo vedlajšej miestnosti
- Po slabom náraze (napr. do plyšáka) sa myčka vypne. Nič strašného, len si treba zvyknúť na citlivosť prístroja
- dobrý nápad a dobrý pomocník
- žádné kabely
- rychlost a nenáročnost vytírání,
- čistota
- snadné čistění
- malé nádoby na špinavou vodu
- malá kapacita baterie 2.600mAh
- velmi pomalé nabíjení (0,6A)
Karcher FC 3 - dobrý pomocník, ale je co zlepšovat
Velmi dobrý pomocník, výrazně usnadní práci při vytírání a neroztírá špinavou vodu. Čas potřebný na vytření zkrátí v našem případě o více než polovinu. Je třeba počítat s tím, že před vytíráním je třeba vyluxovat, což je však normální i při běžném vytírání.
Na celý byt (5+1) nám bohužel nevystačí na jedno nabítí a nabíjí se velmi pomalu, ve výsledku na celý byt potřebujeme 2x nabití + 2x nádoba na čistou vodu + 4x vyprázdnění špinavé vody, to je trochu nevýhoda... Nákupu zatím nelitujeme, tak snad nám bude dlouho dobře sloužit.
Splňuje očekávaný efekt úklidu
cena odpovídá, snadná manipulace s přístrojem.
Mech z dlažby odstrňuje.
Dosti těžký,jinak OK.
VŮBEC SI TO NEKUPUJTE, JE TO NA NIC!! CELÝ TEN PŘÍSTROJ JE ÚPLNĚ NANIC!!! nachytala jsem se, koupila ho, ale podívejte se na videa - jsou sestříhaná, vždycky tam usměvavá slečna jede se strojem přes narafičenou nečistotu, ale jede rovně, kolem se jí neplete kabel a je na volné ploše, když kolem nábytku, tak je rychle střih a video manipuluje zase jinam... nekupujte to, stojí to za h. S přístrojem se dá čistit pouze dopředu, při pohybu zpátky drhnou lišty a dělají nepěkné značky na linu, při pohybu dopředu docela myje, ale hodí se tak pouze na velké chodby, které jsou ALE předem zbaveny nečistot, takže celkem k ničemu... když už vyluxuji, tak setřít mopem je rychlejší , NAVÍC VODA v přístroji nevydrží na moc dlouho, musíte mít poblíž umyvadlo a výlevku, do umyvadla to v reklamě vylévají, ale to si zaděláte celou koupelnu, nádržka i filtr jsou tvarované a když pustíte vodu trochu prudčeji, odráží se od toho voda a všude máčí vše, co už jste předtím umyli... kdybych to bývala stihla vrátit ve 14 denní lhůtě, tak mi to nezabírá místo v komoře, je to fakt na nic... zkusila si to kamarádka ve škole, že prý na uklízení škol to doporučují - povídali, že mu hráli - úplně k ničemu, ve škole jsou na zemi nečistoty, rychleji uklidila mopem a až do krajů... tímhle přístrojem třídy prostě uklidit nešly, jen chodby a ne celé a ne až ke kraji. Přístroj jsem si koupila na doma, naprosto se s tím nedají uklidit schody, místnosti, kde je nábytek, stejně musíte vzít hadr nebo mop a uklízet u krajů, to už je míň práce to rovnou uklidit mopem, jenom to čištění toho přístroje, kape to všude i na zem, při vymývání vám voda nacáká všude, nádoby jsou tvarované, malým proudem vody vyplachujete, ale zrovna se to moc pohodlně do i velkého umyvadla nevejde, přečuhuje to, tak kde potřebujete nádobu vymývat, se zrovna proud vody natočit nedá, je to celé nepohodlné a na nic. Podlaha neumytá, drobné nečistoty hrne spodní lišta před sebou, ale nevysaje a nenahrne je dopředu, aby se zametly, prostě je trousí po celé délce umývaného pruhu, podlahové lišty a kraje místnosti jsou neumyté, kabel se zamotává do nábytku, není moc dlouhý, přes velkou místnost nestačí, nestačí ani nádoby na vodu, omáčíte půlku místnosti a ani není umytá a musíte běžet vylít sběrnou nádobu a doplnit vodu...reklamu mají pěknou, nachytala jsem se. Kdybych si to blbě nespočítala, že to můžu vrátit, až přijedu z dovolené a vrátila to raději hned ještě před dovolenou v té 14 denní lhůtě, jenže jsem to málo vyzkoušela, pak jsem odjela, říkala jsem si, že s tím začínám, tak to ještě neumím, dám tomu šanci, po dovolené to pořádně vyzkouším a když tak mám den ještě na vrácení, no spletla jsem se, ale varuju všechny naivky, mnohem lepší je prostě kýbl a mop.
- Po 2 mesicich pouzivani zcela nedrzici kryt valcu, ktery vzdy po minute vysavani odletel a v podstate nesel nasadit poradne.
- Pristroj koupem v eShopu Elektronika a penize byly vraceny, vyrobel neopravitelny.
V zadnem pripade nedoporucuji, predrazeny stroj s mnoha vadami.
- Karcher FC 5 jsem pouzivala pouze 2 mesice, nez odpadl kryr cisticich valcu, ktery nasledne nesel vubec nasadit. Reklamace a protoze vyrobek byl neopravitelny, penize jsem dostala zpet.
Mam obavy objednat novy Karcher, vim, ze s krytem valcu ma problemy rada lidi. Radeji tedy snad jinou znacku.
- Je to prostě bomba, nevěřila jsem tomu a bála se, že to budou vyhozené peníze a další krám, který bude překážet, ale tohle je něco. Nebýt to tak drahé, hned koupím druhý domů. Tenhle byl do baráku na chatu.
Cena
Zobrazuji 221 - 240 ze 404 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...21 Další »