Nejnovější recenze ze sekce Podlahové mycí stroje
Úžasný pomocník. Vytřeno a zároveň vysáto za pár minut. Určitě doporučuji. Neměnila bych.
výborný a pracovitý produkt
dělá co má a na 100%
Všem ženám určitě doporučuji tohoto pomocníka. Není lepší než vysát a vytřít zároveň. Už nikdy žádný sebelepší mop!
Ta cena za to opravdu stojí.
- výborná manipulace při práci
- hlučný, nemyje parou,ale tekutým prostředkem
Není k dispozici detailní návod, nevím např. jak vyndat rukojeť pro přepravu.
super mop, tichý a účinný
- Vše při jednom a rychlejší než mop
- Válce vezmou jen malé drobky
Vše v pořádku
- Přístroj pracuje spolehlivě, snadno se ovládá, není hlučný, při použití doporučovaných prostředků zbytečně nepění.
Zboží bylo vybráno na základě již zveřejněných recenzí, zcela splnilo očekávání.
nemusím si máchat ruce ve vodě
Oproti FC 5 je podstatně lehčí, dobře sbírá nečistoty
- docela tvrdé spouštěcí tlačítko, při delším používání vadí.
- lehký, skvělý, dokonalý
- maximálně příjemné ovládání při pojíždění - kolečka se točí proti sobě - tedy stroj neujíždí a vy ho lehce navedete správným směrem
- dvě nastavení na množství dávky vody parkety/dlažba
- sklopná--ohebná v kloubu- rukojeť - zajedete pod stůl, židle, WC, postele, skříně
- schody - naprosto žádný problém
- kontrolka MIN- nádržka na vodu čistou
- kontrolka MAX na vodu špinavou
- nádržka na špinavou vodu se snadno vylévá i čistí - je rozložitelná na dva díly
- BEZDRÁTOVÉ použití - dobíjení max 4 hod do plné baterie a to stačí na 3x 100 m2 úklidu - super
- před mytím opravdu nemusíte vysávat - vše pohltí stroj. Z válečků se vlasy, drobky....nevrací - zachytí je hřebínky nad válečky
- Po umytí podlahy - správný postup čištění:
- 1. naplnit nádržku do poloviny /a postavit do mycí vaničky , spustit dvěma tlačítka 3 sec a samo se myje cca 2 min - nejprve tichý chod a nic nepozorujete, pak se vymyjí válečky
- 2. sundat horná žluté kryty hřebínků + válečky a nádržku na špinavou vodu - vše umýt -i po jenom mytí je hřebínek zanesený a toto vše je vlastně nutné - nezabere to tolik času ale přeci jen to chce cvik
- 3. není nutné vždy : vyprat válečky: stačí i 40-50 C v pračce a jsou zase krásně bílé
- Dva podstavce: 1. na mytí - vanička a 2. stojan na parkování a dobíjení
- Nabíječka
Mohu porovnat s FC 5 a jednoznačně vítězí tento FC 7 - byť je dražší. Ale FC 5 jede rychle vpřed a vy ho vlastě silou táhnete zpět. Také je nutné ho za rukojeť držet poměrně vysoko - jinak se zasekává i o mírné nerovnosti na dlažbě - a tím je vlastně těžký. Rozhodně je dobrý na velké plochy ale pod stůl, postel a podobně se nedostanete...
Sama zatím mám FC 5, ale mamince /70 let/ jsem pořídila právě FC 7 - skvěle ji ovládla a je nadšená - nejdříve viděla video, pak si půjčila FC 5 a nakonec šla "do lepšího"
A udělala dobře ! ! !
- regulace množství vody
- nedělá žádné šmouhy - zkoušeno na plovoucí podlaze, vinylu a dlažbě
- snadná, vyloženě příjemná manipulace během vytírání
- čištění no....
Mám tu mašinku už několik let, takže nejsem prvotní nadšenec. Naopak, zpočátku jsem si k tomu musela najít cestu. Práci, na kterou je to vyrobené, zvládá bravurně. Na jedno nabití vytřu byt 3+1 dvakrát. Nádržku plním na každé vysávání nově. Jsem naprosto spokojená, ale musela jsem si vychytat zejména to, že to NENÍ VYSAVAČ!! Čili je dobré před použitím vysát. I tak ale posbírá hodně mechanické nečistoty.
Další je smířit se s tím, že po vytření budete čistit stroj. Nicméně neznám stroj, který by se čistil sám. Navzdory všem reklamám, přestaňme být naivní a líní a postavme se k této věci čelem. Výrobce tam sice nastavil "samočistící režim", ale opravdu chcete nechat dva mopové válce ve špinavé vodě?? Ta voda prostě špinavá je.. ty válce jsou nacucané vodou.. Bude vám to dělat rotiku na podlaze, pokud to nevysušíte, potom bude totiž dávkování vody k ničemu a podlala bude mokrá. Takže pokaždé pěkně rozebrat a vypucovat a nechat uschnout. Ono vám to po xté už ani nepřijde.
A rozhodně se ty válce nedají prát v pračce!!
Dají se ale za rozumnou cenu koupit další.
- Je to fakt senzace. Hlavně proti tomu středověkému způsobu úklidu - voda a hadr a na kolena. Především čistí skoro sám, vyčistí i zašlapanou špínu v kamenné dlažbě. Je na naše poměry většího domu a dva psy v domě vynikajícím pomocníkem. To se prostě nedá skoro ani popsat, že mě třeba nebolí celé tělo po úklidu.
- Výborný přístroj na čištění kamenné dlažby s neleštěným povrchem. Vyčistila jsem s tímto přístrojem i zašlapané nečistoty a úplně bez námahy. Jezdí skoro sám a nenamáhám se. Jen drobností je malá kapacita nádržky na špinavou vodu, kterou musím vylévat docela často. Ale to je daň za velké prostory, které musím vyčistit.
Snadná obsluha.
podlaha zůstává hodně mokrá
Produkt v této cenové relaci splnil v podstatě moje očekávání. Co ale moje očekávání nesplnilo, byl Váš internetový obchod. Učinil jsem dotaz, kde mohu koupit náhradní čistící váleček, dodnes nemám odpověď a při zavolání na linku hotline jsem prodělal neuvěřitelnou anabázi. Váš internetový obchod rozhodně doporučovat nebudu ! To, co koupím v tzv kamenném obchodě je v pořádku. Udělám výjimku a ohodnotím produkt. Chcete-li vyjádření, tak již mi nepište, že je něco povinné!
Jsem spokojená.
Zobrazuji 181 - 200 ze 404 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...21 Další »