Nejnovější recenze ze sekce Podlahové mycí stroje
- Lehký
- Nezabere moc místa
- Vytírá krásně
- Nevezme větší kusy
- Musí se po každém vytíráni rozebrat a umýt
- Nevhodný na schody
Vysavač je lehký, skladný, dobře se s ním manipuluje, vysaje jen menší kusy, ale vytírá dokonale. Je nevhodný na schody, pořád ho zvedat je těžké a v našem domě je hodně schodů, takže pro nás není moc vhodný. Půlhodina vytírání je dostačující, ale po vytření je nutné celou hlavici rozebrat a vyčistit, samočištění není moc dobré.
- Vzhled
- 2 nádobky na vodu
- Malý
- Lehký
- Jede jen 30 minut
- Samočištění moc nečistí, musí se ručně
Vysavač vypadá dobře, má moderní vzhled, vysává lehce, rotační válce vytřou a vysají, jak mají. Co se týce udržby, ta už je horší, samočištění nefunguje na 100%, musíte válce stejně po každém vytírání vyndat, vyprat pod vodou a dát na topení uschnout, jinak zatuchnou a smrdí a při vytírání pak smrdí celý byt. Z tohoto důvodu nám vysavač nevyhovuje.
- Krasny dedign
- Jednoduche sestaveni
- Velmi snadne pouzivani
- Snadne cisteni
- Ze i nevysava
Velmi pekny designovy cistic, zaujalo me snadne ovladani, cistic vlastne diky rotacnim kartacum jezdi sam-vy jen lehce vedete pohyb. Takze pokud si vysajete byt- je pak vytreni hracka. Vycistit ho je pomnerne snadne-otevrit, vypustit komurky a oplachnout kartace..., pote jen vse vysusit.
- snadné ovládání při vytírání
- neváží moc, takže z toho nebolí ruka
- běžnou špínu vytře bez problémů
- konečná údržba je náročnější
Produkt neurazí ani nenadchne. Jako plus bych uvedla jeho snadné ovládání a váhu, velice rád s tím vytírá můj dvouletý syn. Běžné špínu vytře bez problémů a posbírá i nečistoty jako drobečky, prach,.. to je super. Ale konečná údržba znamená celou vytírací hlavu rozebrat a vyčistit. Všude jsou totiž zanesené nečistoty, které čistit sebere. Protože to není vysavač, nejdou nečistoty cíleně na jedno místo, ale jsou všude po hlavici. Čistič má i funkci "samočištění vytíracích válečků". Válečky to trochu vyčistí, ale ne tak jak chci já a navíc se čištění netýká bordýlku co je v hlavici po vytření takže i kdyby byly válečky vyčištěné dobře, musím stroj rozebrat a hlavici od nečistot vyčistit.
asi o.k. použijeme až na jaře
spokojena
- snadné ovládání
- vzhled
- vše ok
Do podlahového čističe DOMO jsem šla tak trochu naslepo a nevěděla úplně, jaké výsledky od něho očekávat. Po několika týdnech zkoušení musím říci, že se z něho stal nenahraditelný pomocník při mytí podlah. Nádržka se snadno doplňuje a na umytí středně velkého bytu ji budete doplňovat zruba 1x. Množství aplikované vody si snadno regulujete tlačítkem na rukojeti. Následné rozebrání a řádné vyčištění válečku sice nějakou dobu zabere, ale nejedná se o nic složitého a i tak vám čistič ušetří čas v porovnání s klasickými mopy, které musíte často přemáchnout a vyždímat. Výdrž baterie je dle mého názoru dostatečná a zatím se nestalo, že by mne "brzdila" v dokončení úklidu.
- je bez kabelu
- lehký
- snadno ovladatelny
- nádržka na vodu by mohla být větší
- poměrně rychle se voda vypotřebí
Stroj se dobře ovládá, je skladný, výhodou je rozhodně to, že člověk nemusí řešit kabel. Ideální pomocník na rovné podlahy bez drážek, na vinylu se příliš neosvědčil, asi sem od něj čekala více:) Stroj po podlaze jen tak zlehka klouže a nedokáže to vyčistit do "hloubky". Také mi připadá, že nádržka na vodu by mohla být větší, poměrně rychle se vypotřebuje...jinak nepořádek při vytírání bere bravurně a poradil si i s pískem na podlaze.
- rychlost mytí
- výborná manipulace s přístrojem
Jsem nadmíru s čističem Domo spokojená, předčil moje očekávání. Vyhovuje mi, že je akumulátorový, nemusím za sebou tahat šnůru a dávat každou chvíli do jiné zásuvky. S přístrojem se velice lehce manipuluje, není náročné pro žádnou ženu a obě patra v domě zvládnul na jedno napájení. Za mě jednička.
- kartáče jsou lehce vyměnitelné
- krátká napájecí šňůra resp. její umístění - zásuvka visí kousek pod madlem.
S kartáčem jsem spokojená. Jen chce trochu víc síly - jak kartáče začnou rotovat, kartáč má tendenci "rolovat" směrem k nohám a je potřeba ho trochu víc odtlačovat.
- lehce se ovládá
- design
- rychle čistí
Design přístroje je jednoduchý a vkusný, doplní každou koupelnu. Při stálém zapnutí vstřikování vody na první válec za přístrojem zůstává vlhká stopa, která rychle schne. Čistí dobře a rychle a je lehký na ovládání - což na první pohled nemusí být znát.
- Konečně vytírání bez námahy
mám v bytě lino a dlažbu a dva velké psy, super pomocník při každodenním úklidu, vytírání jsem fakt neměla ráda, ted mi nevadí, najednou vytřu celý byt a nemusím předtím vysávat nebo zametat, oceňuji samočistící program, spokojenost
- Design
- Lehky
- Jednoduché čištění
- Velká nádrž na odpadní vodu
- Vyčistil i zaschlou barvu po malování
- Rychlý úklid
- Jelikož vytírat tam a zpět tak válec nesuší, ale to je jen můj problém
- Není co vytknout
Vynikající pomocník pro domácnost, u mne jede 3x denně. Je lehký svou váhou, skladný, moderním designem doplňuje koupelnu. Jednoduchý na manipulaci, zvládne i dítě a za tu cenu opravdu stojí. Neprohloupí, kdo pro pravidelný úklid koupí. Je tichý a vydrž baterie velmi překvapila. Jednoduchý na čištění a údržbu.
pracuje jak má
- Doba luxování a čištění byla poloviční, než ruční vytírání.
- Nemáčím si ruce ve špinavé vodě.
- Lino se krásně leskne bez leštěnky
- Spáry u dlažby nepotřebují zvláštní péči
- Je lehký, mírně projíždí.
- Velmi snadná manipulace.
- Zvládne jej obsluhovat i dítě.
- Umístění kabelu při sestavování
- Nepříliš kvalitní návod
- Krátká doba práce na jedno nabití
Uklízím podlahovou plochu skoro 100 m2 s různými povrchy. Po prvním použití jsem jasně věděla, že tento přístroj potřebovat nebudu. Nestačilo před čištěním zamést, ale bylo třeba podlahu vyluxovat, což jsem brala jako ztrátu času. Po pár hodinách jsem si ale uvědomovala mnohé klady, které mne ujistily, že čistič budu ráda používat i dále.
Prvně jsem zaznamenala viditelný lesk podlahy bez použití leštěnky. I čas strávený úklidem byl naopak poloviční, oproti očekávání. Fajn bylo vytírat bez rukavic a máchání hadru ve špinavé vodě.
Překvapivě je stroj lehký a snadno manipulovatelný. I designově je vcelku povedený. Horší je způsob sestavení. Dvě části rukojeti jsou spojené kabelem vedoucím k vypínači, který je třeba do rukojeti zasunout a teprve spojit.
Návod také není moc kvalitní, ale intuitivně způsobem pokus omyl lze čistič zprovoznit.
Jako největší problém vidím v malé výdrži akumulátoru při použití. Na mou velikost podlahy je jej třeba v průběhu čištění nabít.
- Výborná výdrž baterie.
- Lehká manipulace s myčkou při vytíraní.
- Výborné výsledky úklidu domácnosti s domácimi mazlíčky.
- Možnost praní válečku v pračce - stačí na 15 min. program na 30 st.
- Bonus - 3 letá záruka po registraci.
Produkt doporučuji. Mytí podlah je snazší, důkladnější a rychlejší nežli pomocí hadru. Opravdu vytírá, nikoliv pouze namáčí. Je velmi tichý. Vyžaduje malé síly: kolečka se otáčí proti sobě (sbírají mezi sebe), lze ovládat jednou rukou.
- nezanechava tak mokrou podlahu jako standardni mop
- pred kazdym mytim je nutne vysat, jinak za sebou zanechava chlupy, vlasy apod.
- tesne po zaruce se prestaly tocit kartace. Oprava 2700,- tak jsem radej koupil novy. Po 2 mesice stejny problem (vyreklamovano, dodan novy), tesne pred uplynutim zaruky opet stejny problem (vyreklamovano, opraveno)
- po 4 mesicich prestala fungovat tryska (vyreklamovano, opraveno)
- u prvniho v pohode, ale u druheho odpadavani krytu valecku (ale uz jsem prisel na to, jak upravit mechanismus, aby to drzelo)
- tezsi do ruky
- kratky kabel
Uz mam druhy a do tretiho uz bych asi nesel a hledal jinou moznost. Ocekavani bylo asi nekde jinde, protoze jsem pocital, ze vysavani a vytirani bude v jednom. Bohuzel je nutne pred tim standardne vysat.
- Velmi dobře čistí podlahy včetně spár
- Před čištěním nutno zamést (vyluxovat)
- Funguje jak má.
- Poruchovost
Mám dva kusy a u obou do dvou let zarezla ložiska, takže přístroje nefunkční. Bohužel jsem vyhodil záručáky.
Zobrazuji 201 - 220 ze 404 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...21 Další »