Nejnovější recenze ze sekce Podlahové mycí stroje
Problematické vytíraní v rozích
Doporuciji produk odpovida popisu skladny jednoduche ovladani perfektni uklid bez namahy
čistí dobře i podél stěn, nazanechává šmouhy, snadné a lehké ovládání při vytírání, výborný každodenní pomocník
- bezdrátový
- 4 válce - není nutné jedno místo přejet víckrát, u Bisselu to nutné bylo
- funkce Boost spolehlivě odstraní i zaschlé skvrny (krev atd.)
- lehký a snadno ovladatelný
- vytřu s ním i pod postelí, těsně u zdi, nábytku
- nechává o něco víc vody na podlaze než Bissel, který jsem měla předtím
- ke konci vytírání jsem neměla pocit, že by byla podlaha dokonale čistá... u bytu o ploše 120m2, budu muset pravděpodobně v polovině vytírání vyčistit stroj stejně jako na konci
- Vyčistění podlahy bych ohodnotila na 80%
- výdrž baterie
- manévrovatelnost
Stroj naprosto splňuje požadavky, je kvalitní a robsutní a úžasně ovladatelný.
- Spokojenost!
- Cena výkon
- Opravdu vytírá :)
- Vytře docela velkou plochu na jednu nádržku
- Zvládá i psí chlupy - zachytávají se na takovém kartáčku, který lze lehce vyčistit
- Baterie vydrží na několik vytření, nemusím pokaždé nabíjet
- Trochu nešikovně se mi čistí spodní část mopu (po odmontování všech částí), zde chlupy zůstávají, ale mop mám krátce, tak si na to systém najdu. Ale není to žádná tragédie.
Celkově jsem nadšená, do domácnosti se třemi psy a dítětem je to nedocenitelný pomocník. Po vytření je samozřejmě potřeba mop vyčistit, ale s tím se počítá, zabere to pár minutek. I za vyšší cenu koupě nelituji.
S výrobkem jsem velice spokojen ,výborně dělá to k čemu je určen tzn. k setření běžně zašpiněné podlahy.Snadná obsluha .Nádržky jsou sice malé ,ale na jedno naplnění čisté vody a dvě vyprázdnění nádobky na špinavou vodu setřu asi 30 m čtverečních.Výrobek je lehký snadno manipulovatelný.
Zatím jsem nic negativního nenašel.
Malá nádržka na špinavou tekutinu.
Kärcher FC 5 1.055-400.0
Registrovaný uživatel
Přidáno: 15. ledna 2021
(naposledy upraveno 18. ledna 2021)
- Rychlé vytření
- Nikde se nenacmrndá
- Vytře podstatně dokonaleji, než normál mop
- Parkování v stojanu není bez problémů a vyžaduje cvik.
Kdo očekává, že mopovač vysaje i vytře, a pokud možno to udělá sám, tak je na omylu. Každá činnost vyžaduje nějakou práci. Kdo s tímto počítá, nebude zklamaný. Před mopováním je třeba vysát vysavačem a následně je možno vymopovat. Pokud nejprve nevysajete, nebudete spokojeni. Občas nějakou nečistotu nalepí na válečky a vysaje, ale vlasy a chlupy ze zvířat namotá. Bodliny ze stromku nevysaje, drobky rovněž musíte honit po zemi, než je pozře atd. Mezi tím vypotřebujete čistící náplň. Vzhledem ke konstrukci kvalitní vysávání a zároveň mopování není ani technicky možné. Práce s ním není úplně bez námahy, ale je to lepší než lézt po čtyřech a vytírat ručně. Je to rovněž podstatně dokonalejší, než vytírat normálním mopem. Vytřeno je za poloviční dobu a podlaha není příliš mokrá, takže rychle uschne. Velkou výhodou je, že při práci nic nepocákáte, nikde nic nevylijete, nikde nepocejpráte zem okolo kýblu atd. Pokud někdo hledá chyby, určitě něco najde. Při pohledu na podlahu proti světlu je vidět šráfy, jak jste ho tahali po zemi, které stroj nechává v místě mezi válečky. To bych asi neřešil, stejně je vytřeno podstatně lépe, než. ručně. Při 1. mopování to bylo vidět daleko více, ale po 5. mopování je to daleko lepší. Myslím že na to má vliv i zbytek původních čistících prostředků, které při ručních mytích na zemi zaschly a stroj je postupně odstraňuje. Na podlaze zaschlé staré čistící prostředky trochu pění na válečcích. Proto při prvních mytích stroj nechával sem tam trochu pěnových bublinek a vznikaly štáfy. Ve chvíli, kdy se z podlahy po několika mytích dostanou všechny nečistoty, které tam roky rozlešťujete mopem, štáfy vznikají jen výjimečně.
Kryt vylévací nádržky vypadá na první pohled trošku členitě a nebylo jasné v jakém místě se při otevírání oddělí od nádržky. Tak jsem si víko poškodil. Musím podotknout, že jsem se ke krytu chovat dost citlivě a používal jsem síly, které se běžně používají při otevírání různých zácvaků na přístrojích. Toto míst by asi mělo být pevnější. Takže bacha. Při práci se musí postupovat po zpátku (couvat). To je však logické, i při běžném vytírání to tak děláme. Trochu se plete pod nohy kabel, ale to je zase daň za to, že nechci těsně po záruce celej stroj vyhodit, protože odejde baterka. Kdo by si myslel, že do něj bude lít běžné voňavé pěnivé přípravky, tak je na omylu. To nelze. Je nutno použít nepěnivej přípravek. Ten od karcheru je prakticky bez zápachu. Parkování ve stojanu, vyžaduje cvik. Není to moc pohodlné, ale jsem s ním spokojen.
Před vánoci se náš - do té doby velmi ceněný pomocník v domě ( jiná, respektovaná značka, přímé zapojení do sítě ) nevratně rozbil a tak jsme před Vánoci hledali alternativu. Nakonec jsme po delším zvažování koupili tento mycí stroj. Tedy já s ním nevytírám, ale manželka si tento prémiový produkt od chvíle prvního spuštění velmi pochvaluje. Tak třeba - netahá za sebou přípojnou šňůru do elektřiny. Moc jsem tomu nevěřil, ale stroj v pohodě na jedno nabití vestavěné baterie vytře fakt velkou plochu domu. Vychytávkou je čelní světlo, které náročné kontrole umožní nahlédnout i do tmavého kouta či prostoru. Nebo umístění válečků tak, že lícují s horním krytem a tím umožní vytření i pruhu těsně podél zdi. Nebo dvojí válečky, které jsou fakt rozdílně tvrdé - jedny na dlažbu, druhé na dřevěnou či plovoucí podlahu. Za nás velmi pravděpodobně nejlepší stroj na vytírání v dané cenové kategorii na trhu.
- rychlost čištění
nevím, je to dárek k vánocům
Jednoduchá obsluha. 100% výkon
Splňuje všechny předpoklady vytírání. Plně ho doporučuji
- Bez námahy rychle čistí
Dělá šmouhy - mezi Válečky, Malé nádržky na čistou a špinavou vodu, válečky se rychlé ušpiní
spokojenost
- Složitý manuál
Zobrazuji 261 - 280 ze 404 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...21 Další »