Nejnovější recenze ze sekce Podlahové mycí stroje
- splnil očekávání
- spolehlivost
- velikost včetně umístnění na základně
- váha
- bateriový provoz
- není úplnou náhradou mopu nebo vytírání podlahy klasicky hadrou
- části špíny zůstanou venku na válečku nebo se posouvají spolu se zařízením při vytíráním podlahy
- nabíjení pouze před adaptér a konektor (mohlo být i automatické po zasunutí do základny)
Dobrý a rychlý stroj na lehký úklid po dětech (rozlití pití...) nebo zvířatech, ale větší i menší nečistoty nedostane do odpadní nádobky.
Zajímavý způsob odstranění znečištěné vody ze stroje - posazením do základny. Trochu složitější již je vylití znečištěné vody ze základny, ale vydrží několik cyklů přístroje. Zároveň ale stojatá vody zůstává v základně a zbytečně tam "hnije".
Znovu bych již nekoupil a raději šel do nějakého jiného stroje (mokrosuchý vysavač nebo jiný podlahový mycí stroj)
Je to moje třetí myčka podlahy, ale první od tohoto výrobce. Oproti předchozím myje podstatně lépe, ale je potřeba předtím vysát nebo zamést. Připadá mi těžší do ruky.
- Čistí výborně běžnou špínu. Sebere i chlupy.
- Nedostatečně zpracovaný návod pro složení stroje po čištění.
- moc dobře se s ním pracuje a dokonala vytírá.Delší dobu jsem se rozmýšlela kvůli vyšší ceně,ale nelituji.Naprostá spokojenost.
- za provozu snadno ovladatelná
- radost s produktem pracovat
- trochu nesnadná manipulace s kartáči při nasazování a vysazování ale je to nezbytné
jednoduchá čistička podlahy ;
cena asi odpovídá kvalitě ale je třeba delší testování;
podle mne je produkt určen pro alespoň trochu šikovné
uživatele
Příliš krátký a měkký "vlas" čistícího kartáče, mohl by být delší a trochu tvrdší.Čistič se hodí jen na leštěné , nové podlahy. Pro starší, s již trochu opotřebeným povrchem není příliš vhodný pro krátký a měkký "vlas" rotačního kartáče , který takto není schopen vyvinout dostatečný přítlak na podlahu a tím nevyvine dostatečnou čistící účinnost.
tichý, spolehlivý pomocník
- Rychlé umytí podlahy
- Problematická životnost čistícího válce - povrch se roztrhává kousky sebraných nečistot
Vývojář si dal zřejmě záležet. Ale stav čistího válce po prvním umytí podlahy byl špatný. Kdyby k tomu byla na nový válec přiměřená cena, což není, bylo to - snad, zkušenost je po prním mytí podlahy - na pochvalu, ale realita je horší.
Reakce značky TESLA
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Čistící kartáč z mikrovlákna je součástí balení ve dvou provedeních, zároveň cena nového je přiměřená kvalitě. Jestliže došlo k nějakému poškození při úklidu, zašlete nám prosím foto kartáče i povrchu na [email protected], abychom mohli prověřit, kde vznikl problém. Opravdu důkladně jsme produkt testovali a kartáč i po velmi dlouhém používání je stále jako nový. Může se tedy jednat o vadu konkrétního kusu. Čištěný povrch nesmí mít ostré výčnělky, například hrubý beton atp., aby nedošlo k jeho poškození.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- Vytírá velmi dobře
- Dlouhá doba nabíjení baterie - 4 hod.
Kvalitní pomůcka do domácnosti. Úspora času.
- Naprosto skvěla myčka, splňuje všechny požadavky na snadný a pečlivý úklid
Úžasný přístroj, úklid rychle hotový, malá spotřeba vody, prostě super.
- všechno je v pohodě jak mi doporučili známí
Velice krátká doba na zhodnocení kvality produktu, ale po prvním vyzkoušení jsem spokojena, rozhodně ulehčí práci.
- bezkabelové používání
před FC 7 jsem měla FC 5 - mohu tedy porovnávat.
FC 7 vypada na videích super, ale bohužel musím říct, že pro mě to až takové "UAU" není. Podlaha při mytí s FC7 je podstatně mokřejší než u FC5, navíc při použití válečků na kámen si přístroj čas od času jakoby "odplivne" a na dlažbě zůstávají pak mokré kalužky. Při použití normálních válečků je přístroj poprskaný i shora - jak z válečků voda odstředivou silou prská. Nešikovná je manipulace s nádobkou na odpadní vodu - ta je poměrně malá, takže i když mám poměrně malý byt, minimálně jednou musím během mytí vyprázdnit a opláchnout a pak pokračovat. Po ukončení mytí mi přijde, že konečné očištění přístroje je daleko složitější než u FC5. Oproti FC5, kdy se do čisticí nádoby nalila voda a myčka se nechala minutku protočit a bylo hotovo, u FC 7 je těch částí hned několik, které se musí pod tekoucí vodou opláchnout a očistit.
Klady u FC7 jsou velmi tichý chod a velice snadné ovládání myčky - po podlaze opravdu klouže jako po ledě.
Čistota podlahy bych řekla je srovnatelná s použitím FC5.
Na závěr - mytí podlahy myčkou je jednoznačně pohodlnější, než klasicky kýbel a hadr, proto podlahovou myčku doporučuji - ať už FC5-pokud nevadí kabel, hlasitější provoz, ale zase lepší "vysátí" nebo FC7-bez kabelu, tichý provoz.
Lehký stroj, který dělá to , co jsem od něj očekával. Na tvrdých podlahách odpadá luxování a tím šetří dvojí práci a tedy i čas.
super pomocník
- Chybí držák padu na unašeči
Tento typ stroje používáme již několik let. Nyní poprvé jsme nedostali díl který drží nasazený pad na unašeči, tedy onen plastový kroužek který je tam nutný aby pad nepadal při každé manipulaci se strojem. Reklamace nebyla uznána protože tento díl se k tomuto typu stroji údajně nedodává, což se nezakládá na pravdě
Super pomocník
Zobrazuji 141 - 160 ze 404 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...21 Další »