Nejnovější recenze ze sekce Podlahové mycí stroje
Výborný pomocník na tvrdé podlahy. (dlažba a podlahové topení)
- Splňuje to, co jsme si od výrobku slibovali.
- Doporučuji, kupte si!
- Spokojen na 101%
- velké plus je manévrovatelnost
- zatím nevím
Stroj nám došel druhy den po objednaní což jsme ani nečekali , od té doby ho používáme skoro každý den na prodejně
- Spokojen stroj splněně všechny požadavky
Stroj máme 6 měsíci a zatím spokojenost
- Stroj je Profi , cena super proti konkurenci
- zatím nic
Ze strojem jsme spokojeni libí se nám profi provedení
- nepotřebujete ani hadr ani kbelík s vodou, prostě nádhera
Je to velký pomocník v domácnosti , setřeno a vyluxováno je během chvilky,nemyjete podlahu špinavou vodou, jsem velice spokojená, je sice trocu těžší , ale to není zas taková závada Ludka
- Lehké ovládání, umyje podlahu lépe než klasický mop.
- Šupice. Opravdu perfektní stroj pro domácnost.
Vřele doporučuji všem. Kačka za to se 100% vyplatí.
- Vytírá s kratší dobou schnutí - což je ovšem základní funkce, pro kterou jsem výrobek před rokem zakoupila.
- Oproti Philips Aquatrio vytírá až ke krajům.
- Po roce užívání je použitelný jen s velkým sebezapřením.
- Po několika použitích se protáčí válce i přes veškerou snahu je pevněji uchytit a i přes pečlivou starost kolem vyčištění válců a celého přístroje po každém použití.
- Vytéká voda ve spodní části nádržky na čistou vodu.
- Velice složitě se sundává kryt válců a následně se velmi komplikovaně nasazuje.
- Mám několikaletou zkušenost s Philips Aquatrio, které s přesností + 2 dny po ukončení záruky totálně zkolaboval (rozprašovač čisté vody) a i přes "profesionální" pozáruční opravu vydržel již jen 1 rok a závada se projevila znovu - byl tedy vyhozen a nahrazen právě tímto výrobkem, který mne oproti jiným výrobkům Kärcher, které vlastním, velice zklamal.
Mám několikaletou zkušenost s Philips Aquatrio, které s přesností + 2 dny po ukončení záruky totálně zkolaboval (rozprašovač čisté vody) a i přes "profesionální" pozáruční opravu vydržel již cca 3/4 roku a závada se projevila znovu - byl tedy vyhozen a nahrazen právě tímto výrobkem, který mne oproti jiným výrobkům Kärcher, které vlastním, velice zklamal.
Dnešním dnem po necelém roce užívání s čím dál častějším užíváním obyčejného mopu a se strachem, co zase tento výrobek vymyslí a provede, jsem se rozhodla pro urychlenou reklamaci.
- V celku postačující délka kabelu.
- Poněkud váhově těžší při používání.
Ručně tak pěkně nevytřu.
- Velmi rychlé povrchové vytírání podlahy s malým množstvím vody. Během pár minut je podlaha suchá. Vhodné ke každodenním setření podlahy.
- Čekala jsem že spodní část bude nižší a víc ohebná, nedostanu se všude. Na zemi zústavaji chlupy i vlasy téměř všechny . Je nutné nejdříve velmi důkladně zamést podlahu. Přístroj by se neměl pokládat, ale nejde postavit jinak než do stanice. Používá se studená nebo vlažná voda - cozpodle mě snižuje čistící účinnost .
Pro každodenní setření podlahy je přístroj dobrý, ale stejně se bude muset jednou za čas zakleknout a podlahu pořádně vydávat.
Super věc,za chvíli máte vytřeno a s minimem vody,vřele doporučuji.
- Funguje jak má
- Váha,. Nastavení délky rukojeti
- 2 v jednom stírá a zametá, časově jen o chloupek delší než samotné zametání. Dobré se psem
- funguje skvěle, konečně úklid bez máchání hadrů a mopů
zatím o nich nevím
Měl jsem možnost doma otestovat Philips Aqua Trio, což je zřejmě jediný aktuální konkurent. V recenzi se občas objeví srovnání.
Stroj dokáže bez problémů vytřít podlahu, testováno na dřevě a na dlažbě. Přischlé fleky (pokud někde kápne voda a hned se neutře) neumyje na prtvní přejetí, je třeba přejet několikrát. U Philips aquatrio to bylo obdobné, ostatně ani u mopu to nevytřete na poprvé. Pokud podlahu dopředu navhčíte rozprašovačem, odstraní je hned napoprvé.
Oproti Philipsu má větší problém s vlasy na podlaze, rozhodně nenahradí vysavač a je třeba vytírat po vysátí. Vlasy sice nakonec smete, ale až po větším snažení (je rychlejší a snadnější předtím vysát ...), stejně tak větší smetí.
Výrobek není úplně lehký, váha je ale důležitá, protože tlačí na podlahu při vytírání (tj. nemusíte na něj tlačit podobně jako na mop). Váha by při práci sama o sobě nebyla cítít, ale díky jednomu rotujícímu válci má stroj tendenci pohybovat se dopředu a toto musíte brzdit. Průměrný člověk to zvládne bez problémů, ale například u důchodců může být příliš namáhavé (je potřeba trochu síly v předloktí).
Závěr - povedený výrobek.
Oproti Philipsu je lehčí, lépe se přenáší a dokáže vytírat až ke kraji (Philips nechává několik cm nevytřených). Narozdíl od Philipsu je třeba karcher na konci čistit. Není to nic těžkého, ale přece jen Karcher není stroj, který si vytáhnete na drobné očištění podlahy.
Philips si lépe poradí se smetím a při jeho obsluze je potřeba menší síla (i kdyz je těžší). Nemusí se čistit, stačí vylévat a doplňovat vodu. Je ale méně obratný. Philips bych tedy doporučil na opravdu velké plochy s jen málo nábytkem (větší dům), do menších domů a do bytů to u mne vyhrát karcher.
- Jsem s ním velice spokojená, výborně čistí rovné plochy jako plovoucí podlahy i podlahy z dlaždic
- Splnilo očekávání
- Kvalita čištění
- Délka šňůry
- Trochu těžší
Kvalitní přístroj od společnosti Kärcher , který vám perfektně vyluxuje a umyje různé druhy podlahových ploch.
Na čištění se spotřebuje velmi málo vody a podlaha není zbytečně moc mokrá a rychle uschne.
Délka přívodní šňůry je dostačující. Pro někoho může být přístroj o něco těžší než normální vysavač.
Přístroj slouží k vysátí a umytí podlahových ploch, které zvládne opravdu dobře. Není určen k vysávání velkých částic.
Mohu jen doporučit, přístroj je velice výborný a kvalitně zpracovaný.
Zobrazuji 381 - 400 ze 404 recenzí « Předchozí 1...17 18 19 [ 20 ] 21 Další »