Nejnovější recenze ze sekce Podlahové mycí stroje
- Nachystání na práci trvá o něco déle, než napustit kyblík vody, ale vytřeno je pěkně, nejsou šmouhy.
- zatím o žádné nevím, přístroj mám týden....
Vlastní zkušenost budu mít až na jaře.
- Rychlá práce s minimální námahou, minimální spotřeba vody a čistícího prostředku
- Trochu těžký, ale bytelná konstrukce
Rozhodně ne pro každodenní úklid (příprava, čištění po práci)
Určeno pro větší plochy, je nutná příprava v odklizení všeho co by překáželo a naučit se s tím pracovat (kde začít a kde končit s ohledem na kabel), mít dostatek zásuvek .
Za těchto okolností doporučuji...
- Kvalitní úklid.
- Jednoduchá údržba.
- Rychlé nabíjení.
- Lehký do ruky.
- Sympatický vzhled.
- Zatím nic negativního nenalezeno.
Obecně jsem v rodině s produkty firmy Kärcher spokojení. Je to už třetí pomocník, po aku stěrce WV50 a aku smětáku KB5. Vše funguje ke svému účelu a rychlému úklidu.
šetří čas a peníze za vodu
- Snadné čištění stroje
- Lze použít i bez předchozího vysávání, když ho upravíte
- Lze na jakoukoli podlahu - nezůstává mokrá
- Velmi těžký
- Náročná manipulace při pohybu do stran
- Nedostane se k okrajům místnosti tak cca 5 cm
Přístroj jsem zakoupila po letitém užívání philipsu aquatrio, který se již přestává vyrábět, takže můžu srovnat. Hlavně jsem nechtěla "lux s párou " ( jak se nyní vyrojily na trhu) co má jedním mrňavým hadříkem bez vypláchnuti radoby vytřít celý byt, ale pořádný vytírač s kartáčem. Celkově bych řekla, ze se jedná spíše o stroj buď na menší pracoviště ( ordinace, čekárny, prodejny, menší provozovny ), ale lze v pohodě používat i v bytě. Nicméně pro horší manipulaci do stran ( tlustší odvodni trubice a je těžký ) asi spíše do větších místností , nikoli do malého bytu plného nábytku kde s ním musíte hodně něco objíždět ( s philipsem se manipulovalo podstatně lépe a je lehčí). Vytíra velmi dobře ( stejné jako philips), nenechává žádnou vodu ( ještě míň než philips). Velká výhoda oproti philipsu - žádné proplachování systemu ani zdlouhavé čištění nádrže po skončení - trubky jsou zde tlustší, nic se neucpe, prostě se jen vyleje nádrž se špinavou vodou . V práci na lino používám klasický kartáč, doma na plovoucí podlahy používám měkčí kartáč určený původně na koberce, když je měním, tak ten původní pouze propláchnu. Abychom nemuseli předtím luxovat, sundali jsme přední lištu- tím nehrne drobky před sebou. Tím pádem je nutné tlačítko na přívod vody držet pouze při tahu směrem od sebe a na tah směrem k sobě se musí pustit ( tím jede bez vody, jinak by bez lišty zůstávala při tahu k sobě mírně voda). S philipsem se také dalo vytirat i bez luxováni, ale to čištění nádržky plné vlasů a bordelu bylo pak nutné rukou , nádržka byla malá, tak jme radši luxovali. K okrajům mistnosti nedojde o cca 5 cm, nutno ručně ( ani philips nedosáhl o cca 2 cm).Našim cílem byl tedy stroj, který řádně vytira ( nikoli sbírá špínu na hadřík), nemusí se předtím luxovat ( coz po sundání přední lišty splňuje) a nádrž se pouze vyleje - složitě se nečistí, což také splňuje. Kdyby nebyl tak těžký, byl by ideál.
- silný tah ,dobré ovládání
- vyčičtění a vylití roztoků po každém použití.
Rychlá a kvalitní údžba podlah,čistí a i částečně i vysává nečistoty .Dobré ovládání a velmi silný tah.Doporučuji,co se týče kvality výrobku. Jediná nevýhoda je po každém použití montáž čistících nádob, jejich vylití a vyčištění.Ale karcher má dobré ovládání,takže i to jde rychle.
- snadná manipulace, skvělé provedení
- nejsou
doporučuji
Myl jsem s ním zatím pouze jednou, ale spokojenost.
- Splnil všechna očekávání
Je poměrně těžký.
- Bohuzel velke zklamani
- Nefunguje jak má.
Neni na vetsi plochy domu.
Nefunguje pri vetsim uklidu.
Nebere neporadek,jen se ucpou valecky a prestane to sat...nekolikrat proplachujete hlavici,aby to fungovalo.
Zkratka nesplnilo to nase ocekavani.
Jestli mate domaciho mazlicka tak uz vubec nefunguje.
3xreklamace,ty probehly v poradku nicmene tento cistic uklizi jen ciste plochy coz ztraci smysl uklidu domu.
Je tezky i kdyz ma pohon tak ten Vas sice zene kupředu, ale zkratka bordel nevezme.
Jsme zklamani
O.k.
Kärcher FC 5 1.055-530.0
Registrovaný uživatel
Přidáno: 19. prosince 2019
(naposledy upraveno 19. prosince 2019)
- Výborně myje
- Velká hlučnost, po odstavení ,např. abych odklidil překážející věci, zůstává pod čističem kaluž. To samé když necháte nádržku se zbytkem vody v čističi a dáte ho do stojanu je za chvíli stojan plný vody.Chce to čas a naučit se s ním zacházet.
- Další problém je vyjíždění čistících válečků asi tak -3 x se při mytí vysunou ven z osy na kterou jsou nasazeny.
- Máte taky takovou zkušenost ?odepište
- Edmond
Myje výborně, má chyby které možná časem vychytám.
- Výceučelový stroj nejen na mytí ale také na broušení atd
Vychytávám mouchy, ale vcelku jsem spokojena.
- kvalitní, rychlý a bezpečný úklid
Kärcher FC 3 1.055-360.0
Dana Riegerová
Přidáno: 29. listopadu 2019
(naposledy upraveno 29. října 2021)
- Kärcher FC 3 Cordless Premium / zatím spokojenost, navíc s dvěma válečky a přísadou na mytí a pěnění. rychlost dodání, hned druhý den) OD FIRMY Mironet.cz , tak rychlou dopravu, to jsem ještě nezažila, všechny písemnosti okamžitě přijdou e-mailem
- Možná bych udělala průhlednější nádržku na vodu, abych věděla okamžitě, že již došla.Nedostanete se pod postele!Mezi dlažbou, škvíry nevyčistí, špatně se otvírá víko, za ty peníze, by mělo víko odskakovat bez problémů a ne abych musela silou otvírat. No zatím, je to takový nedokonalý stroj, kde by chtělo vychytat vše, co zákazníkům vadí.Když narazíte do nějakého předmětu, ozve se nepříjemný zvuk až se vždy leknu.
Napíši ještě postupně v dalším období, zatím vše funkční, není to stroj těžký.Jak jsem četla, prodává se ještě jeden se žlutým spodkem, ale ten je prý podle recenzí poruchový, Nejvíce nám vadí, že nevytřeme pod nábytkem, že jsou drahé saponáty do nádržky,při rozebírání spodního víka, je to katastrofa, musíte více silou, což nám vadí. Asi by se výrobce měl zamyslet nad kvalitnějším otvíráním.Recenzi jsem opět upravila podle mé spokojenosti za delší čas v 10/2021, protože ty recenze od zákazníků jsou chvilku po koupi, takže není možné, aby hned poznali co a jak bude dobré, či špatné za nějaký čas :)
- Funguje jak je inzerováno
- Jednoduché ovládání
- Opravdu čistá podlaha
- Čištění nasávací hlavice
Vynikající pomocník
- výborný pomocník na úklid
- Skutečně čistí
- Relativně málo čistící vody vystačí i na větší plochy (rodinný dům ok)
- Čistí jak dlažbu, tak plovoučku, tak i vinyl
- Je to posilovna, jako udržet divokýho psa na vodítku.
- Vyčistit stroj zabere po každé akci pár minut času
- Není indikátor hladiny - na přístroji je varování že nesmí být překročena hladina odpadní nádržky. Za cenu přístroje bych čekal...
Je to dobrý stroj. Na rozdíl od Phillipse se dostane více do koutů, lze dělat i schody. Ovšem díky rotujícím válečkům vám stroj neustále utíká jako pes na vodítku, takže po čase vás bolí ruce-je to posilovna. Super je, že nenamotáte kabel. Krom té chybějící indikace plné odpadní nádržky bych asi nic jiného nenašel co vytknout. Otázkou je jen jak dlouho vydrží čistící válečky v kondici, než bude potřeba koupit nové za 600,-
Zobrazuji 321 - 340 ze 404 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...21 Další »