Nejnovější recenze ze sekce Podlahové mycí stroje
- plní beze zbytku to, co inzeruje
- nemá
Bezva řešení a výkon, jen ta cena by neměla být "německá"
- lehký
- dobře manipulovatelný
- štíhlý
- lze s ním čistit podlahu i v místech, která jsou např. pro FC 5 nedosažitelná
- poněkud hlučnější
- menší kapacita nádrží na vodu
- spojuje suché a vlhké vysávání podlahy
- zatím mám jen krátkou zkušenost
- Výhodou je, že je podlaha vyčištěná nejen z prachu, ale i z různých nečistot. Asi by bylo lepší mít i náhradní válečky.
Jsem nadmíru spokojena.
- super služba
pracuje zatím dobře, je dost těžký. uklízet je vhodné celý byt, na jednu místnost se to nevyplatí.
Lepšího pomocníka jsem si neuměla představit
- dlažbu vytírá dobře
- dobrá manipulace
- jednoduchá obsluha
- trochu zdlouhavé čištění (s tím jsem počítala)
- malá nádržka na použitou vodu
- přístroj se mi po prvním použití rozbil (ale to jsem asi měla smůlu). Opraveno sice během asi 20 dní na záruku, ale z protokolu o opravě nevím, co tomu bylo. A stálo mě to 250,- Kč poštovné na reklamaci.
- proti vytírání podlahy mopem šetří námahu a navíc vytírám čistou vodou
- velice lehká manipulace
- dobře myje
- musí se často vyprazdňovat nádobky se špinavou vodou
Byla jsem absolutně nadšená. Vytřela jsem bez větší námahy a tahání těžkého kbelíku během chvilky celý byt.
Vyzkoušeno jednou a splňuje naše představy
Reakce obchodu SuperDiskont
děkujeme za Vaši recenzi a přejeme Vám hezký den.
Superdiskont s.r.o.
- vytira lepe nez rucni mop
- odpada zdimani
- je celkem tichy
- rychle vytreno
- mala nadoba na odpadni vodu stejne tak na cistou vodu
- nevysaje zvireci chlupy
- je tezky
- ma kratsi kabel nez muj vysavac
- vytirani pouze studenou nebo vlaznou vodou
Pokud mate domaciho mazlicka, ktery pousti chlupy, jako napriklad nas labrador, tak musim upozornit ze vysavac moc nefunguje. Po vytreni timto mopem jsem zapla muj tycovy vysavac s ledkama a nestacila jsem se divit kolik chlupu je porad na zemi. Takze na vysavani to neni. Na druhou stranu vytira to opravdu dobre. Kdyz tento pristroj dobre cistite, tak vam vytre krasne a zaroven nemusite nic zdimat, takze vytirani se tim urychli. Takze co se tyce vytirani, tak to jsem naprosto spokojena, ovsem musim pred vytrenim pouzit vysavac. Potvrzuji, ze je to tezky stroj, takze duchodcum to urcite nekupujte. Ja jsem si vsak na jeho vahu rychle zvykla. Co je teda velky nedostatek je to, ze jak nadobka s cistou vodou tak i nadobka se spinavou vodou jsou velmi male, teda jejich max limit naplneni. Vytru tim tak cca 70-80m2 a musim vylejt a doplnit vodu. Ale asi je to porad lepsi nez neustale zdimani. Taky to ma kratsi kabel nez muj vysavac, ale kratky urcite neni, spis muj vysavac ma skvele dlouhy kabel :). Taky jsem prekvapena, ze neni vubec hlucny. Davejte si ale dobry pozor, aby se vam do valecku nezamotal nejaky kabel, to on dela velmi rad. Takze nemuzu rict, ze bych byla nespokojena. I kdyz musim pred vytrenim vysat tak i tak je vytirani rychlejsi a mene namahave (kdyz si zvyknete na vahu stroje).
- Žena je naprosto spokojená
- Kvalitně a relativně snadno vytřená podlaha
- Rychlost úklidu
- Ještě jednou rychlost úklidu
- Možnost umývat součástky v myčce / prát v pračce
- Po vytření je podlaha prakticky ihned suchá
- Celkově spíše spokojenost (ale...)
- Přístroj něco váží, na manipulaci si musíte zvyknout, zejména drobnější ženy
- Nečekejte zázraky, před vytíráním je potřeba vysát drobky vysavačem, zaschlou špínu pořád budete muset vydrhnout hadrem
- Napájecí kabel měl určitě být delší
- Nasazování čistících válečků není tak jednoduché, jak by asi mělo být
- Válečky se rády zasekávají, po necelém roce používání jsem přístroj musel reklamovat, protože pod svou vahou kartáčky prostě nerotovaly
Přístroj jsem koupil v TS Bohemia (doporučuji 100% - dodání ihned, bezproblémové reklamace) před cca 1 rokem. Píši tedy o dlouhodobých zkušenostech: Od přístroje můžete čekat především zrychlení úklidu. Ve srovnání s mopem je důkladnější, podlaha je ihned suchá a samotné vytírání je o polovinu rychlejší. Do přístroje pouze nalejete vodu se saponátem (originál karcher, nebo jiný). Na spodní straně jsou dva válečky, které se točí, tryska je zvlhčuje vodou, kterou ihned poté vysaje vysavač. Trochu mě překvapilo množství vody, které se do čističe nalévá - jde o relativně malé množství, ale na domácnost to stačí. Od přístroje nečekejte výkonný vysavač - drobky, vlasy a chlupy - v malém množství ano, ale je lepší to před vytíráním nahrubo vysát. Toto vysavač fakt není. Co se týče čistících schopností - přístroj podlahu parádně naleští, ale není to kartáč na hrubé nečistoty. Co neutře mop, neutře ani tento stroj, takže přischlé fleky, rozšlapaná čokoláda, pudink a jiné "dětské" externality je nutné seškrábat ručně. Problémem pro některé dámy muže být váha přístroje - je těžší a ovládání jednou rukou vyžaduje cvik, nebo pevnou ruku, alespoň ze začátku (ale není to žádná hrůza). Stejně tak sundávání a nasazování válečků, které by se po každém čístění měly vyprat (pod vodou v umyvadle, případně v pračce) a nechat uschnout. Prostor v sací hlavici je kvůli proudící vodě hodně těsný a tento úkon prostě není pohodlný. Válečky nemají žádné zámky nebo "zacvakávací dorazy", takže se může stát, že je budete nasazovat nebo dotahovat několikrát. Bohužel v mém případě se kotouče po čase začaly při čištění zasekávat, nejprve se to dalo řešit různým nakláněním přístroje, po ale necelém roce se kotouče pod vahou přístroje po položení na podlahu už prostě neroztočí. Nevím proč. Přístroj jsem tedy reklamoval. Pokud by přístroj fungoval, asi bych na něj - přes některé výhrady - nedal dopustit, nicméně po zkušenostech - kdybych si jej měl koupit znovu, přemýšlel bych nad jinou značkou nebo možná jiným "bezválečkovým" řešením (např. Karcher SC2 - parní čistič ploch). Doporučit jej s čistým svědomím tedy nemohu, protože se domnívám, že ačkoliv je to nápad vynikající a přístroj je bezesporu užitečný, mouchy tohoto konceptu ještě nejsou zcela vychytané.
- dobře umývá i zaschnuté skvrny
- špatně bere vlasy z podlahy
- pohodlné vytírání,rychle suchá podlaha po vytření
Skutečně pohodlné vytírání,troufám si říci,že do minuty po vytření je podlaha suchá a čistá,pokud jsou v domácnosti zvířata doporučil bych nejdříve zamést(následovně musíte vytahovat chlupy s přístroje).Nutno používat výrobcem určené saponáty,jinak hrozí ucpání trysek!!!
Dle mého názoru bych doporučoval po vytření vylít znečištěnou vodu z odpadní nádoby a vypláchnout kartáče-rychle zatuchají.
Predcil me ocekavani, pouzivam k cisteni neosetrene prkene podlahy, tedy dost narocny teren. Jedine co bych ocenil je regulace prutoku cisticiho roztoku, ale pro nesave podklady to musy byt OK.
Ted jen doufam ze vydrzi...
- Používám na kamennou podlahu kterou mám po celém v celém bytě. Podlaha je krásně čistá, hned suchá. Hotové mám za 20 minut i s ošetřením přístroje po uklidu, přístroj snadno se čistí. Odpadne mně 2x-3x ročně zakleknout na kolena a drhnout podlahu kartáčem.
- Vyšší pořizovací cena
Rychlá příprava, snadné čištění, malá spotřeba vody, nezabírá místo , vyčistí i ,,přilepánky¨ .
Zobrazuji 341 - 360 ze 404 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...21 Další »